ZWEMBAD

Waarschijnlijk ga je onder andere naar Curaçao vanwege de mooie stranden en baaitjes, maar heb je even geen zin om op pad te gaan of ben je op tijd terug, dan is het heerlijk vertoeven aan het zwembad op het park. Het zwembad is in september 2021 volledig gerenoveerd.

Over het algemeen is het er erg rustig, doordat de meeste woningen bewoond zijn door eilandbewoners die overdag werken. Handdoekjes leggen is dan ook niet nodig! 

Bij het zwembad vind je een barretje, ‘Sandy’s Adventure’. Sandy is geopend van woensdag t/m zondag en je kan bij haar terecht voor een drankje, maar ook voor een simpele, lekkere avondmaaltijd voor een heel schappelijke prijs. Je kunt aan een tafeltje bij het zwembad eten, maar het is ook mogelijk om eten af te halen. Zin in bijvoorbeeld een hamburger, kapsalon, spaghetti of bami dan hoef je dus het park niet eens af. In het informatieboekje vind je het menu en Sandy haar telefoonnummer, zodat je vooraf kan bestellen of reserveren.

Consumptie is niet verplicht, dus je kunt er ook voor kiezen je eigen drankjes mee te nemen naar het zwembad. En niet geheel onbelangrijk, de meeste babyfoons hebben prima bereik bij het zwembad én er is prima WiFi. Dus liggen de kleintjes in de airco te slapen, dan kun je zelf even een duik nemen!’