TUIN

Vanwege het heerlijke klimaat leef je op Curaçao meer buiten dan binnen. Het is dan ook heel fijn dat Casa Korsou een grote tuin heeft die goed op de wind ligt. De achtertuin is te bereiken vanaf de voordeur, de grote slaapkamer, maar ook vanaf de porch aan de voorkant van het huis. Het is een heerlijke plek om te zijn wanneer je even niet naar het strand of zwembad wil, of om je dag lekker af te sluiten met een hapje en een drankje.

Vanuit de overdekte porch heb je vrij uitzicht over de tropische voortuin. Via het trapje loop je via de zijkant van het huis de achtertuin in, waar de mooiste tropische planten groeien en bloeien. In de achtertuin heb je beschikking over een grote overdekte loungehoek en terras in de zon. Buiten vind je dus 3 zitplaatsen voor 6 personen. Of je nou in de zon wil zitten of in de schaduw, het kan de hele dag allebei. De échte zonaanbidders kunnen gebruik maken van de ligbedden. Wordt het toch een beetje te warm, dan is er de mogelijkheid je op te frissen onder de buitendouche.

Geen zin om uit eten te gaan of te koken? Bij de loungehoek staat een barbecue voor je klaar en op de aanwezige speaker speel je je favoriete muziek af!